description" content="seksi ilman kondomia"keywords" content=""> seksi ilman kondomia
http://kouluon.fi/

seksi ilman kondomia

 

seksi ilman kondomia

Blogi | Seksilelu.net

Miksi mies ei käytä kondomia? Ja miksi seksi ilman kondomia on huono ajatus… Sukupuolitaudit ovat kansainvälisesti kasvussa ja kondomien käyttö silti laskee. Miksi? Jostain syystä miehet vain käyttävät kondomia yhä vähemmän ja vähemmän. Tiedätkö sen tunteen, kun baari-illan

Kondomi | Terve.fi

80–89 prosenttia 25–30-vuotiaista naisista tulee raskaaksi vuoden aikana, jos he harrastavat seksiä ilman ehkäisyä. Kaksikymppisillä luku on korkeampi ja yli 30-vuotiailla matalampi. Ehkäisyä pitää käyttää raskauden takia noin viisikymppiseksi, kunnes kuukautiset loppuvat. Seksitaudin voi saada missä iässä vaan.

Anaaliseksi | Miesten Kesken

Tapasin deiteillä miehen, jonka vaade olisi ollut alusta asti seksi ilman kondomia. Itse en lapsia halua, vaikka olenkin erittäin hedelmällisessä iässä. Vielä vähemmän tauteja vieraakseni toivon. Onko tämä jokin 2010-luvun vouhotus vai mistä on kyse?

Seksi ilman kondomia - Ehkäisy - Suomi24 Keskustelut

Enimmäkseen perusteluna kondomin käyttämättä jättämiselle olivat vakituinen parisuhde ja ehkäisypillerien tai muun ehkäisyvälineen käyttö. Osan mielestä seksi myös tuntui paremmalta ilman kondomia. Kondomin puolestapuhujat halusivat varmistaa sukupuolitaudilta välttymisen tai raskauden ehkäisyn.

Ilman kondomia irtosuhteessa? | Keskustelu | Anna

Seksin harrastaminen ilman kumia on vastuutonta ja typerää eikä mitenkään reilua toista osapuolta kohtaan. Kerran yksi tyttö kehotti käyttämään kumia ja vielä aika vahvoin perustein: hänellä oli herpes. Häntä tapailin pari viikkoa, ja käytimme aina kondomia.

Blogi | Seksilelu.net

Kondomia käytetään useammin satunnaisissa yhdynnöissä kuin parisuhteessa - se lienee vaikuttanut tutkimuksen tuloksiin. Sitä väärää kuvaa ei pidä syntyä, että seksi ilman kondomia lisäisi automaattisesti henkistä hyvää oloa. - Sukupuolitaudit ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti viime vuosina, Virtanen muistuttaa."

Keskustelu - Gallup: kuinka moni antaa ilman kondomia

Vierailija: "Uskallatteko rakastella ilman kondomia irtosuhteessa? Itseäni kondomi häiritsee, mutta olen sinkku. Onko mitään ratkaisua, jotta sinkku voisi saada miestä ilman kelmutusta?".

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

seksi ilman kondomiaOman kokemuksen pohjalta selvältä enemmistöltä naisia saa ilman kondomia jo ekana iltana, jos ei itse ole aktiivinen asian kanssa. Lukema on käytännössä 100%, jos naiseen kohdistetun esileikin jälkeen heti sen päätteeksi vain ntyöntyy sisään ja antaa mennä. Myös mikäli nainen on humalassa, niin ilman kondomia on helppo saada.

Kondomikioski.fi: Näin käytät kondomia - YouTube

Miksi mies ei käytä kondomia? Ja miksi seksi ilman kondomia on huono ajatus… Sukupuolitaudit ovat kansainvälisesti kasvussa ja kondomien käyttö silti laskee. Miksi? Jostain syystä miehet vain käyttävät kondomia yhä vähemmän ja vähemmän. Tiedätkö sen tunteen, kun baari-illan

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Mutta seksi ilman kondomia on kuin lätkä ilman munasuojia. Hyvällä tuurilla matsi menee turvallisesti, mutta pahimmassa tapauksessa haarovälissä sattuu pian ja kovaa. Jostain syystä yhä useampi mies haluaa harrastaa seksiä ilman kondomia. Ja onkin syytä pohtia miksi mies ei halua käyttää kondomia? Mikä ihme siinä kumissa on.

"Ehkäisy jää, jos haluan miestä kovasti" | Me Naiset

Seksitaudit voivat tarttua, jos esimerkiksi spermaa, esiliukastetta, emättimen eritteitä tai verta pääsee kumppanin limakalvolle. On hyvä ymmärtää, että seksitaudit voivat tarttua, jos esimerkiksi spermaa, esiliukastetta, emättimen eritteitä tai verta pääsee kumppanin limakalvolle (joita on sukupuolielinten lisäksi muun muassa suun ja peräaukon alueella) tai avoimiin haavoihin.

seksi ilman kondomia

Ladataan...