description" content="saatanan vittu perkele"keywords" content=""> saatanan vittu perkele
http://kouluon.fi/

saatanan vittu perkele

 

saatanan vittu perkele

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Saatana (vittu perkele helvetti jumalauta) Pääfoorumi - Haista paska Saatana (vittu perkele helvetti jumalauta) - HaistaPaska.com - Keskustelualue. Foorumi paskanpuhujille ja muille idiooteille

How to pronounce perkele: Finnish HowToPronounce.com

saatanan vittu perkele"Vittu" on the other hand is used in the literal sense almost never. Also, I don't think "Römpsä" is non-offencive. At least it's very vulgar. 87.93.60.147 09:03, 22 May 2013 (UTC) management by perkele "management by perkele" references on the web are all directed to here where there is no definition of management by perkele.

Talk:Finnish profanity - Wikipedia

saatanan vittu perkeleSuomi is Finland, The land of alcohol, trees, polar bears and metal! The most famous swearing words there in order are: Vittu, Saatana and Perkele!

Urban Dictionary: Author Perkele Saatana Vittu!

saatanan vittu perkeleVitun suomen liikennesäädöksien tekijät ja helvetin paskat vitun trafin ja autokoulujen ja vakuutusyhtiöiden raha ahneet huorat vittu mikä vittu siinä on että joku vitun auto ja moottoripyörävero ja vitun vakuutukset maksaa enemmän kun se vitun pyörä eijumalauta vittu joka vitun korttiki maksaa vittu iha saatanan vitusti mikä

Talk:Finnish profanity - Wikipedia

Along with "perkele", "vittu" and "jumalauta", this is one of the most classic and most used words in Finnish. Often used together with helvetti as saatanan helvetti. The derivative term saatanallinen ("satanic") is used in context as in English.

Perkele – Hikipedia

saatana vittu perkele - cmv2017.nl voi vittu perkele Voi vittu että vituttaa, saatana. Koko elämänsä joutunut raatamaan ja veroja maksamaan ja nyt kaiken maailman saatanan sosiaalipummit juo päivällä kaljaa minun verorahoillani, perkele.

SAATANA PERKELE VOI VITTU!!! - YouTube

saatanan vittu perkele…, varastan tavaraa minkä vittu kerkeen, se painaa pitkää päähän ja kiskasin olla perkele bitch Revi irti ne remmit, ei se oo ku yksi pieni hetki, älä emmi Mun osani kiristää, halusin livistää karkuun täält saatanan äkkii Ku muutaman tunnin pääst ku mä oon selvinny haluunki äkkiä bäkkii… 5.59 %: Suomi sata vuotta

Suomi poppia - Perkele Saatana Jumalauta Vittu - YouTube

This feature is not available right now. Please try again later.

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Sydämein on kultaa vaik' viinalle ma haisen! Sen mä näyttäisin jos saisin Tosinaisen! Btw, jos joku tietää artistin, kertokoon minulle niin korjaan.

Saatana (vittu perkele helvetti jumalauta) - HaistaPaska.com

saatanan vittu perkelecommon finnish curse word for damn god of thunder which later became a joke

saatanan vittu perkele

Ladataan...