description" content="emätin paha haju"keywords" content=""> emätin paha haju
http://kouluon.fi/

emätin paha haju

 

emätin paha haju

Keskustelu - pahan hajuinen emätin ? | Terveys | ET

Paha haju. Jos alapää haisee usein ikävältä, voi se olla merkki tulehduksesta. Esimerkiksi emättimen bakteeritasapainon häiriö muuttaa alapään ph-arvoja, mikä heijastuu voimakkaana hajuna etenkin seksin jälkeen. Ikävä haju yhdistettynä vihertävään eritteeseen saattaa puolestaan viitata sukupuolitautiin.

Keskustelu - paha haju alapäässä | Aihe vapaa | Vauva

Tavallisin oire on pahanhajuinen runsas valkovuoto, joka on tasaista, jopa maitomaista tai harmahtavaa. Haju on tyypillisesti tympeä, kalamainen, ja se voi pahentua esimerkiksi yhdynnän jälkeen. Oireisiin voi liittyä lievä kutina. Bakteerivaginoosi voi löytyä oireettomalta naiselta sattumalta papa-kokeessa, jolloin sitä ei tarvitse hoitaa.

Vagicare – intiimialueesi hyvinvointiin

On useita valmisteita, jotka sisältävät maitohappobakteereita emättimeen annosteltavina kapseleina, joiden vaikutuksesta emättimen bakteerikanta normalisoituu. Hoitoja käytetään yleensä noin viikon ajan. Valmiste voi sisältää maitohappoa, joka alentaa emättimen pH-arvon normaaliksi ja pH-tasapainon palautuessa paha haju häviää.

Terveyskirjasto - Duodecim

Naisen vagina on herkkä ekosysteemi, jonka tarkoituksena on ylläpitää lievästi happamaa (4,5) Ph-arvoa sekä poistaa ylimääräiset bakteerit omatoimisesti. Joten jos ph-tasapaino on kunnossa, tuoksuu alapää omalle itselleen. Mutta entä sitten, kun haju muuttuu erilaiseksi?

Paha haju alapäässä - Naistentaudit - Suomi24 Keskustelut

Paha haju, pahkuroita, kutinaa – 10 noloa alapään vaivaa, joista on vaikea puhua Tunnista intiimivaivat Kutittaa, kirvelee ja kuumottaa alapäässä – mikä vikana?

Paha haju, pahkuroita, kutinaa – 10 noloa alapään vaivaa

emätin paha haju

– Jokaisella naisella on ominaistuoksunsa, mutta alapään haju huomataan usein vasta sitten, kun se muuttuu ja voimistuu. 2. Jos alapää haisee, millaisesta hajusta tulisi huolestua? – Hajun muuttuminen kertoo yleensä tulehduksesta. Bakteeritulehdukseen eli bakteerivaginoosiin (BV) liitetään niin sanottu tympeä kalan haju

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

eli emätin on normaalisti hapan, ja sperma emäksistä. Jotta siittiöt eläisivät ja pääsisivät kohtuun, sperma tasaa emättimen pH:ta neutraalimpaan suuntaan ja se aiheuttaa hajua. Heti kun pH on taas happamamman puolella, haju häviää.

pH-testi - vaginanph-arvo.fi

Onko kohtalotovereita, joita ajoittain vaivaa alapään erittiden paha haju, joka ilmenee lähinnä seksin aikana. Haju muistuttaa kalan hajua ja leijailee sieltä seksin aikana ja tarttuu käsiin ym. Hygieniasta ei johdu koska ilmenee peseytymisenkin jälkeen. Tosi kiusallinen tilanne itselle, en tiedä häiritseekö kumppania.

Keskustelu - Jääkö teillä alapäähän seksin jälkeen

Mutta oireet ovat: polttetlu alapäässä, kutina, paha haju..kuivuus seksissä.. kerran yks gyne sano että on clue solut koholla ja oon saanu lukemattomia repeptejä mut mistää ei tunnu olevan kun hetkellinen apu.. Kysymys kuulukin näkyykö papassa muka bakteeritulehdukset?


emätin paha haju

Ladataan...