description" content="ei seksiä synnytyksen jälkeen"keywords" content=""> ei seksiä synnytyksen jälkeen
http://kouluon.fi/

ei seksiä synnytyksen jälkeen

 

ei seksiä synnytyksen jälkeen

Seksi synnytyksen jälkeen ja siihen liittyvät ajatukset - RFSU

Tämän on pakko olla provo. Kuka harrastaa seksiä 2 viikkoa synnytyksen jälkeen? Ok, tiedän yhden joka harrasti sitä viikko synnytyksen jälkeen, mutta sillä tyypillä ei olekaan kaikki kotona. Missä fyysinen palautuminen? Entä jälkivuoto? Aika nopeasti loppunut, jos ei enää kahden viikon jälkeen tule mitään.

Terveyskirjasto - Duodecim

Vielä vuosi synnytyksestä kipua saattoi JOSKUS jossakin asennossa tuntua :( ei kiva :( Lisäksi, emätin on aika kuiva synnytyksen jälkeen eli kannattaa ostaa liukastetta varalle! Meillä liukaste oli ihan ehdoton esikoisen syntymän jälkeen, tosin seksiä harrastettiin silloin vasta n. 4kk synnytyksestä

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

ei seksiä synnytyksen jälkeenmeillä meni noin 3 viikkoa synnytyksen jälkeen kun seksiä harrastettiin,ja yllätyin kun seksi on jopa parempaa kuin ennen raskautta..ei sen puoleen hyvää se on meillä aina ollut mutta tuntuu että mies haluu jopa useemmin kuin ennen ja kun luulin että kävis nimenomaa toisin.

Seksi synnytyksen jälkeen: kuinka pian sitä voi harrastaa

Eka kerralla ei tuntunu juuri muulta ku kipeältä, mutta pikkuhiljaa on alkanu enempi muutaki tuntoa olemaan. Mie muuten eka kerralla imetin lapsen välissä, kun alko kätinä kuulumaan lämmittelyjen aikana. Ei ihme kyllä haitannu mahotonna toimintaa, mies katteli vaan telkkaria sen ajan. Mutta tunnistan miullakin tuon ei huvita ja ei jaksa.

seksi synnytyksen jälkeen - Isien jutut - Suomi24 Keskustelut

ei seksiä synnytyksen jälkeenKehon palautuminen synnytyksen jälkeen. Synnytyksestä palautumisen kesto vaihtelee, riippuen synnytyksen lisäksi myös unensaannista, levosta, imetyksestä ja sopeutumisesta uuteen tilanteeseen. Osalla naisista ei yksinkertaisesti ole halua tai voimia harrastaa seksiä. Tämä on hyvin yksilöllistä, ja on tärkeää tunnistaa oma olotila.

Seksi synnytyksen jälkeen - mielessä pidettäviä asioita

Seksi synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeen kannattaa helliä ja pitää toista hyvänä. Synnytyksen jälkeen yhdyntöjä ei suositella jälkivuodon aikana tulehdusriskin vuoksi. Jälkivuodon kesto on hyvin yksilöllistä: Synnytyksen jälkivuoto kestää noin 2–6 viikkoa.

Seksi synnytyksen jälkeen - lue milloin voi aloittaa

ei seksiä synnytyksen jälkeenSynnytyksen jälkeen seksiä voi ruveta harrastamaan silloin kun itsestä tuntuu hyvältä ja sopivalta. Yleinen suositus taitaa olla, että odotetaan jälkitarkastukseen, jossa siis neuvolalääkäri tarkistaa tilanteen ja sen, kuinka hyvin paikat ovat palautuneet synnytyksestä.

Seksi synnytyksen jälkeen | Vau Foorumi

Ekan synnytyksen jälkeen harrastimme seksiä n. 3 vkon päästä. Vuotoa oli enää vähän ja arvelin, että repeytymät ovat parantuneet, kun pystyin ihan ongelmitta istumaan. Kuitenkin eka yhdyntä sattui aivan älyttömästi ja jouduttiin keskeyttämään.

Seksi synnytyksen jälkeen - Naisen hyvinvointi

ei seksiä synnytyksen jälkeenJälkivuoto kesti 3 viikkoa. Ekan kerran sekstailtiin pari kuukautta synnytyksen jälkeen. Eppari ei sattunut yhtään, vain kuivuus haittaa jälleen kerran. Mutta se on hormonaalista, liukkaria vaan. Tosin, nukkuminen on kovempi sana tällä hetkellä. Enemmän sitä seksiä ajattelee kuin saa käytännössä aikaiseksi..

ei seksiä synnytyksen jälkeen

Ladataan...